(VIDEO) Izbaksuzirala ih guma! Pali sa 5 kilograma heroina koji su sakrili ovde

Autor: Informer, Alo, Republika

Hronika

01.04.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Srba uhapšena su u Mađarskoj zbog šverca velike količine heroina. Oni su u saradnji sa još dvojicom Mađara pali u Budimpešti, prenose mađarski mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/PoliceHungary
Iza točka bili su sakriveni paketi droge

Pored njih trojice uhapšeni su i  70-godišnji Janoš D. i dve godine mlađi Đula B. koji se sumnjiče za krijumčarenje heroina u vrednosti od 100 miliona dolara.

Uloga srpskih državljana bila je transport droge iz Srbije u Mađarsku. Za to su koristili kombi, a roba je bila smeštena iza zadnjih točkova.

Policija je intervenisala kada je kombi stigao u kuću Janoša D. u predgrađu Budimpešte, u trenucima kada su šverceri menjali točak.

Tom prilikom zaplenjeno je više paketa sa oko 5 kilograma heroina. Na licu mešta uhapšena su dvojica Srba i dvojica Mađara, dok je treći Srbin pao u Pešti sa više od 10.000 evra kod sebe.  Mađarska polciija istragom je utvrdila da je Đula B. bio mozak ove akcije, a identitet uhapšenih Srba za sada nije poznat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading