Kolima se zakucao u market: Bahati vozač iz Kraljeva bio pijan za volanom!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

31.03.2019

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač automobila "reno" koji se u subotu uveče "zakucao" u prodavnicu "Gala market", u centru Kraljeva, bio je pijan. Kraljevčanina starog 19 godina policija je u toku noći privela nakon što ga je pronašla u Službi hitne pomoći.

RepublikaFoto: facebook.com/policijske patrole Bgd
Foto: Ilustracija

Udes se dogodio kada je "reno", čačanske registracije, koji se kretao iz Karađorđeve ulice ka centru grada, bukvalno zakucao u prodavnicu "Gala market" koja se nalazi na samom uglu ove veoma prometne raskrsnice. Nakon udesa, vozač "renoa" je izašao iz automobila i pobegao u nepoznatom pravcu.

- Mladić se javio Hitnoj službi zbog zadobijenih povreda glave. Međutim, policiji nije ništa mogao da izjavi jer je doživeo potres mozga - kaže izvor "Blica".

Najveća sreća je da u momentu udesa u prodavnici nije bilo mušterija i niko od radnika nije povređen, a od siline udarca popucala su sva stakla na ulaznim vratima. Postojala je mogućnost i da strada neko od prolaznika.

- Da većim delom nije udario u zid, automobil bi kroz stako sigurno kompletno uleteo u prodavnicu i ne smem ni da pomislim šta bi se tada desilo. Prava je sreća što niko nije nastradao jer je u ovo vreme subotom i na pešačkom prelazu ispred radnje i na šetalištu koje baš ovde počinje mnogo prolaznika - kaže Ljubinko Veljković, vlasnik "Gala marketa".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading