Gadžin Han: Devojčica (12) htela da se ubije lekovima jer je silovao polubrat

Autor: Natalija Remenjak

Hronika

01.04.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. T. (17) iz okoline Gadžinog Hana saslušan je u policiji zbog sumnje da je seksualno zlostavljao polusestru (12). Stravičan slučaj otkriven je nakon što je napastvovana devojčica pokušala da se ubije lekovima!

Devojčica najpre izjavila da ju je zlostavljao mlađi polubrat (14), pa promenila iskaz

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, maloletnica je 20. marta ove godine primljena u bolnicu zbog trovanja, posle čega je istina isplivala na videlo.

Na pregledu

- Devojčica je ispričala da ju je jedan od dva polubrata naterao da imaju seksualni odnos. Ona je tvrdila da je zbog toga digla ruku na sebe i pokušala da se ubije. Popila je lekove, ali se, na sreću, na vreme javila u medicinsku ustanovu - priča naš sagovornik.

Kako objašnjava, zdravstveni radnici odmah su slučaj prijavili policiji, a maloletnica je upućena na ginekološki pregled.

Komšinica: A. T. je dobro dete, ali je, nažalost, mentalno oboleo. Ako je uradio nešto loše, to je učinio zbog bolesti

Ilustracija

- Još nije utvrđeno šta se tačno dogodilo jer je devojčica menjala iskaz. Ona je najpre tvrdila da ju je zlostavljao mlađi polubrat (14), da bi potom promenila priču i izjavila da je imala seksualni odnos sa starijim polubratom. Da li je htela da zaštiti tog mladića ili zbog straha nije odmah htela da otkrije ko ju je napao, zasad nije utvrđeno - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Dete u hraniteljskoj porodici

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su kontaktiraju sa zaposlenima u Centru za socijalni rad u Gadžinom Hanu, ali oni nisu želeli da daju bilo kakve izjave u vezi s ovim slučajem. Prema nezvaničnim informacijama, zlostavljana devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu.

Prema njegovim rečima, na saslušanju su ubrzo završili A. T. i njegov mlađi brat.

- Obojica su dali izjave, a A. T. je priznao da je pipkao polusestru. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji. Ginekološkim pregledom utvrđeno je da devojčica nije imala sveže povrede po polnom organu, već samo ogrebotine po telu - priča naš sagovornik.

Česte svađe

Komšije kažu da policija često dolazi u kuću A. T.

RepublikaFoto: pixabay.com

Otac u zatvoru

Komšije kažu da je otac dečaka i napastvovane devojčice u zatvoru.

- Ženio se tri puta i ima šestoro dece. Poslednja žena je skoro izašla iz bolnice zbog pokušaja samoubistva. Jadna deca su prepuštena sama sebi. Ništa me ne bi iznenadilo, pa čak ni to da se međusobno siluju - kaže komšija.

- Galame, puštaju glasnu muziku, piju, svađaju se, ma šta sve ne - priča komšinica.

Ona kaže da nije čula da je dečak zlostavljao polusestru, ali nije iznenađena optužbama koje je iznela devojčica.

Devojčica najpre izjavila da ju je zlostavljao mlađi polubrat (14), pa promenila iskaz

- A. T. je dobro dete, ali je, nažalost, mentalno oboleo. Uvek mi se javi na ulici, ali, jadan, nije on sav svoj. Ako je uradio nešto loše, to je učinio zbog bolesti - kaže komšinica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading