(FOTO) Pali dileri u Novom Sadu, a među njima i sedamnaestogodišnjak

Autor:

Hronika

30.03.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su oko četiri kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će zbog istog krivičnog dela protiv jednog maloletnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga u Novom Sadu

Pretresom stana M.I. (1961), pronađeno je više od 3 kilograma marihuane i oko 590 grama amfetamina, ali i ručna bomba i municija različitog kalibra zbog čega se on tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija. 

Pretresima stanova M.LJ. (1995) i jednog sedamnaestogodišnjaka policija je pronašla 80 grama amfetamina, 50 tableta "ekstazija" i manju količinu marihuane.

Osumnjičenim M.I. i M.LJ. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading