Priveden muškarac koji je uredniku Bete poslao preteći SMS

Autor: Republika

Hronika

29.03.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i priveli četrdesetdevetogodišnjeg muškarca za koga se sumnja da je Draganu Janjiću, glavnom i odgovornom uredniku agencije Beta, uputio SMS poruku u kojoj je, između ostalog, naveo - ako u subotu bude nereda, čini mi se da će Beta biti spaljena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

On je nakon privođenja rekao da Janjića poznaje dugo, da su prijatelji i da mu nije pretio, već upozoravao šta može da se dogodi.

Policija je o svemu obavestila Prvo osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da se o navedenom dostavi izveštaj nadležnom tužiocu, radi odluke o daljem postupanju.

Takođe, sumnja se da je ovaj četrdesetdevetogodišnji muškarac 18. marta ove godine zvao i direktora televizije "N1“ Jugoslava Ćosića kome se predstavio kao službenik Vlade SAD i od njega tražio "dokaze da je napad na Novom Zelandu povezan sa Srbijom ili će mu biti uskraćen ulazak u SAD“.

Policija ga je ovim povodom privela i sa njim obavila razgovorom o čemu je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo kome je dostavljen izveštaj povodom ovog događaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading