Haos u Valjevu! Diler bežao od policije, pa sejao drogu po gradu!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

28.03.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. M. (1994) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Policija je 93,11 grama marihuane pronašla kada je, prilikom redovne kontrole, oko ponoći, u Knez Mihailovoj ulici, zaustavila vozilo marke "golf 4" u kojem se osumnjičeni nalazio na mestu suvozača.

On je tada, kako se sumnja, po ulici prosuo marihuanu, upakovanu u paket koji je držao ispred sebe, a zatim pokušao da pobegne, ali ga je policija sustigla i uhapsila.

Prilikom pretresa stana policija je pronašla manju količinu marihuane, vagicu za precizno merenje i više mobilnih telefona.

 

 

A. M. je prilikom hapšenja gurao policijske službenike, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu u Valjevu, saopštila je Policijska uprava Valjevo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading