Sedeo sa njim u autu pa mu izrešetao noge: Ovo su detalji drame u Čačku!

Autor: informer.rs

Hronika

27.03.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačanin Aleksandar Radulović (37) ranjen je u obe noge kada je na njega pucao muškarac sa kojim je bio u automobilu. Pucnjava se odigrala u dvorištu ispred ulaza Radulovićeve porodične kuće u čačanskom naselju Ljubić, naočigled dvoje njegove dece.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, pucnjava se dogodila juče oko podneva u Ulici Žarka Đorđevića. Radulović je sa napadačem sedeo u "audiju A3", kada je napadač iznenada izvadio pištolj i ispalio mu nekoliko hitaca u nadkolenicu. Muškarac je zatim izašao iz auta i pobegao. Policija još uvek traga za njim.

U vreme vatrenog obračuna u Radulovićevoj kući bilo je petoro dece, troje njegove i dvoje sestrine. Očevici tvrde da se pucnjava odigrala naočigled dvoje njegove dece dok su ostali bili u kući.

- Nakon pucnjave deca i žene su izleteli iz kuće i počeli da plaču i kukaju kada su videli šta se dogodilo. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, a svi su se smirili kada su se uverili da je Alekandar svestan i da je ranjen u noge - ispričali su susedi porodice Radulović.

- Pacijent je primljen sa tri prostrelne rane u obe noge i nije životno ugrožen, stabilan je i kardiovaskularno i respiratorno . Po svemu sudeći, biće smešten na odeljenju muške hirurgije - rekla je portparolka Opšte bolnice u Čačku dr Biljana Kočović.

- Aleksandar je imao svoj kamion i često je bio na putu. Sa poslednjeg, iz Švedske, se vratio u sredu oko dva sata iza ponoći. Samo nekoliko sati kasnije sreo se sa napadačem u svom dvorištu. Inače, imamo saznanja da je mladić koji je na njega pucao često boravio u kući Radulovića. Pretpostavlja se da su njih dvojica imali neke neraščišćene račune od ranije - kaže izvor iz istrage dodajući da je policiji poznat identitet napadača za kojim se traga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading