Srbin likvidiran u Kolumbiji: Poznat srpskoj policiji, brat mu ubijen u Budvi

Autor: Novosti, Republika

Hronika

27.03.2019

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevac Vladimir Vidaković (30), rođeni brat ubijenog Miloša Vidakovića, pronađen je mrtav u Medeljinu, u Kolumbiji, pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: facebook.com/vladimir vidakovic
Vladimir Vidaković

Kako navode, on je identifikovan u jednoj od tamošnjih bolnica, na osnovu dokumenata Srbije koji su bili na njegovo ime. 

Njegov brat Miloš Vidaković ubijen je 2013. godine u Budvi, a taj slučaj je pripojen sudskom predmetu o likvidaciji Nikole Bojovića.

Kolumbijski mediji izvestili su o "sumnjivoj smrti Srbina turiste", dodaje list.

Prema rečima neimenovanog izvora "Novosti" iz srpske policije, postoje sumnje da je Vidaković "usmrćen jakom dozom narkotika". Inspektori u Kolumbiji istražuju na koji je način tačno Vidaković umro, urađena je obdukcija i čekaju se rezultati, dodaje list. 

RepublikaFoto: facebook.com/vladimir vidakovic

"Novosti" napominju da je Vidaković, kao i njegov brat, poznat srpskoj policiji i da je dovođen u vezu s dilovanjem narkotika, ali i drugim krivičnim delima.


Za smrt Miloša Vidakovića u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni su Miloš Vojnović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića. 

Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. 

Presuda, za oba zlocina, ukinuta je i u toku je ponovljeno sudenje. Nova presuda se ocekuje za desetak dana.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading