Saslušan Šijanov drug koji je vozio auto

Autor:

Hronika

25.03.2019

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska još je pod utiskom saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak ujutru u kojoj je potpuno uništen njen automobil ford fokus. Srećom, drug njenog sina Mirka Šijana, koji je sleteo sa puta, nije povređen.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mirko Šijan

- Ma kakav auto, važno je da je glava na ramenima. Mirkov drug nije povređen, malo se isekao kada je izlazio iz kola nakon što su se prevrnula. Bili smo svi zajedno u policiji i dali izjave. On je dobro dete, bio je kod mene u kući, fakultetski je obrazovan, niti pije, niti se drogira. Neću da otkrivam njegovo ime jer on nije javna ličnost - rekla je Božinovska.

Kako je rekla, do nezgode je došlo kada je mladiću koji je vozio automobil na put izašla srna. U blizini mesta nezgode su u toku radovi, pa na kolovozu ima i šljunka. Sve to je uticalo da ford završi pored puta.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Goca Božinovska

Božinovska: Auto je skroz izgoreo, ali nije mi uopšte žao. Žao mi je kožne jakne i baletanki koje uvek nosim u gepeku

- Auto je skroz izgoreo, ali nije mi uopšte žao. Žao mi je kožne jakne i baletanki koje uvek nosim u gepeku, jer nikada ne znam kada će mi zatrebati. Taj auto i nije najnoviji, koristila sam ga za kupovinu. Kako je moglo, sve se dobro završilo - rekla je Božinovska.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading