Molitve za nesrećnu bebu: Dečak kojem su stradali roditelji kod Kruševca pušten kući

Autor: Tanjug

Hronika

23.03.2019

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvomesečni dečak Vuk, čiji roditelji su poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca, danas je pušten iz Kliničkog centra Kragujevac.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dečak je po rođenju iz bolnice u Kruševcu prebačen u Kragujevac zbog opšteg lošeg stanja.

Njegovo stanje je nakon dvomesečne intenzivne terapije u Centru za neonatologiju stabilizovano i on je otpušten na kućno lečenje, prenosi RTS.

Početkom januara, kada je majka dečaka krenula na porođaj, na putu Kruševac-Đunis dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je otac dečaka poginuo, a majka podlegla povredama dan posle porođaja.

U udesu je na licu mesta poginuo Stefan Ilić (26), a njegova supruga Jovana (24) je preminula kasnije zbog teških povreda, prethodno su lekari izvršili porođaj carskim rezom.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jovana Milenković

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je "fijatom" iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading