IZVUKLI SE SA BLAGIM KAZNAMA: Direktoru i treneru nanogica, a vlasnicima pedalina na Srebrnom jezeru dve godine zatvora

Autor: telegraf.rs

Hronika

22.03.2019

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvoro optuženih teretili su se za teško delo protiv opšte sigurnosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Pravosnažnom presudom Apelacionog suda u Kragujevcu, direktor Osnovne škole "Karađorđe" u Rači Zoran Jovanović i pomoćni fudbalski trener Marko Glišić, osuđeni su na godinu dana kućnog zatvora, zbog utapanja braće Stefana i Nikole Petrovića, 11. septembra 2016. godine na Srebrnom jezeru, potvrđeno je RTS-u.

Apelacioni sud u Kragujevcu, potvrdio je i kaznu od dve godine zatvora za Milanku i Dragana Stankovića iz Niša, vlasnike pedalina sa kojih su dečaci pali u Srebrno jezero i utopili se.

Četvoro optuženih teretili su se za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Direktor škole i pomoćni trener fudbalskog kluba OŠ "Karađorđe", bili su optuženi, da su, pošto su ih, posle fudbalske utakmice u Velikom Gradištu doveli na Srebrno jezero, ostavili bez nadzora maloletnu decu koja su im bila poverena.

Supružnici iz Niša, optuženi su jer su pedaline iznajmili maloletnicima, bez pratnje odraslih i nisu im dali zaštitne prsluke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading