Sestričina devojke koja je poginula: Držao je tetku da je udari voz!

Autor:

Hronika

24.08.2017

19:44 >> 07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko je stao na prugu, raširio ruke i povikao: "Dragana, dođi da se ubijemo, ti znaš da imamo razlog!" Tetka je pokušala da ga skloni sa šina, ali ju je čvrsto obgrlio rukama... Naišao je voz, a on je u poslednjem trenutku skočio i spasao se.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Draganina porodica u očaju

Ovim rečima započela je ispovest za Srpski telegraf K. M. (16), sestričina Dragane Vasić (25) iz sela Straža kod Loznice, koja je poginula kad je na nju na pruzi Ruma-Brasina naleteo teretni voz. U nesreći je teško povređen njen bivši dečko Željko Lazarević (24), dok je maloletna K. M., na sreću, prošla samo s lakšim povredama.

U napuštenoj kućici pored pruge često su se okupljali mladi kako bi se družili i pili alkohol. Kobne večeri Vasićeva je došla sa sestričinom i 13-godišnjom devojčicom iz komšiluka, a iznenada im se pridružio i Lazarević, koji nije bio pozvan.

- Dragana je raskinula sa Željkom i nije želela da ga vidi. Kada joj je stigla poruka od zajedničkog druga da će Željko ipak doći na mesto na kojem smo se okupljali, Dragana je rekla: "Neka dođe, ali da mi se ne obraća". Ceo dan je bila vesela i nasmejana, ništa nije nagoveštavalo tragediju - priča K. M.

Sestričina nastradale devojke kaže da je Lazarević došao sa drugom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Monstrum je bacio pod voz

- Držao je moju tetku, a nailazio je voz. Pokušala sam da je spasem, ali sam zadobila jak udarac u glavu i pala sam u nesvest. U poslednjem trenutku, Željko je uspeo da skoči i lokomotiva ga je zakačila samo po nozi i ruci. Moja tetka nije uspela da pobegne - priča potresena devojčica.

K. M. dodaje da joj je drugarica pomogla da ode kući, ali da ju je policija potom odvela na mesto nesreće.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mesto strašne nesreće

- Tetku Draganu sam prepoznala po patikama - kaže sestričina nastradale devojke koja je zadobila povrede oka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading