Neverica! Filmska prevara u Šapcu: Izrežirao holivudski scenario da bi lažirao da mu je ukradeno 5.000 evra!

Autor: Beogradski mediji, Republika

Hronika

22.03.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran J. (48) iz okoline Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je lažno prijavio da su ga opljačkale nepoznate i maskirane osobe i da su mu tom prilikom oduzeli oko 5.000 evra i nešto dinara. Navodno drumsko dazbojništvo dogodilo se u četvrtak oko 20 sati na putu između Kule i Crvenke.

Foto: Ilustracija

- Osumnjičeni za lažno prijavljivanje je policiji prijavio da je opljačkan. Rekao je da mu je put preprečilo vozilo "jugo" iz koga su izašle dve maskirane osobe. Oni su mu navodno razbili prozor na vozačevim vratima i oteli mu veću sumu novca koji mu je poslodavac dao da isplati radnicima. Prijavio je da mu je ukradeno oko 5.000 evra i nešto dinara - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao i da je Zoran J. kazao i da su ga napadači povredili i zapalili svoj automobil.

Zatečen je vezanih ruku na mestu gde, je rekao da se pljačka dogodila. Objasnio je da su napadači zapalili svoj "jugo" i da su pobegli u nepoznatom pravcu. Osumnjičeni je prevezen kod lekara, ali nisu konstatovane povrede o kojima je pričao. To je postalo sumnjivo policiji koja sada intezivno radi da otkrije da li je Zoran J. imao saučesnike.

Na mestu događaja zatečen je zapaljen je i "jugo", a požar su ubrzo ugasili vartogasci. Policija je operativnom radom utvrdila da je osumnjičeni lažno prijavio razbojništvo kako bi novac zadržao. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading