Saslušan vozač koji je otkinuo ruku Dei Đurđević: Evo koga je okrivio za nesreću

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

22.03.2019

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je u svojstvu osumnjičenog saslušan B.J. vozač koji je upravljao autobusom koji je naleteo na voditeljku Pinka Deu Ðurđević i teško je povredio, 7. februara.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Dea Đurđević

B.J. je je detaljno izneo svoju odbranu povodom krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić.

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila dana 7. februara oko 6 časova kod beogradske bolnice „Dr Dragiša Mišović“.

B.J. je za nesreću okrivio klizav kolivoz, na koji se izlila voda koja je zaledila i sprečila autobus da se zaustavi na vreme, iako je počeo da koči na vreme.

On smatra da je autobus koji je vozio bio uredan i da je kočioni sistem bio ispravan.

Dodao je da su i putnici prilikom izlaska iz autobusa na tom mestu takođe klizali.

Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo, napominjući da se više puta raspitivao za stanje povređene voditeljke koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.

Tužilaštvo planira da u nastavku postupka ispita svedoke, odnosno sve učesnike saobraćajne nezgode, kao i Ðurđevićevu kada bude bila u mogućnosti.

Takođe će naložiti da se obavi saobraćajno-tehničko veštačenje na okolnosti prostorno-vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading