Zarila mužu nož u srce, pa slagala da je pao niz stepenice: Detalji zločina u Novoj Pazovi

Autor: TANJA MILOVANOVIĆ

Hronika

17.03.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan porodični zločin u Novoj Pazovi! Policija je uhapsila Viktoriju Rumenović (60) zbog sumnje da je u subotu uveče u porodičnoj kući nožem ubila nevenčanog supruga Slobodana Lukića (56). Tragedija se dogodila oko 22 sata, a zločinu je prethodila žustra rasprava između para.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Lokva krvi

- Supružnici su se u toku večeri posvađali, a ubrzo je rasprava eskalirala u tuču! Rumenovićeva je u jednom trenutku zgrabila kuhinjiski nož i krvnički ga zabola suprugu u grudi! Nesrećni čovek je pao i podlegao povredama na licu mesta - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, kad je shvatila šta je uradila, Rumenovićeva je istrčala iz kuće i otišla do komšija da pozove pomoć.

Komšija: Viktoriji se pre desetak godina ubio tadašnji muž, a sad je drugom presudila

- Ona je izbezumljena uletela kod komšija i rekla im da odmah pozovu Hitnu pomoć, jer joj je suprug pao niz stepenice! Na lice mesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći koja je u kući zatekla telo muškarca u lokvi krvi. Lekari su uočili da muškarac ima ranu u grudima koju nije mogao da zadobije padom niz stepenice. O slučaju su odmah obavestili policiju, koja je osumnjičenoj stavila lisice na ruke - priča naš sagovornik.

Prema rečima komšija, Rumenovićeva i Lukić su i ranije pravili probleme i svađali se.

U svađi sa ćerkom

Prema rečima komšija, Rumenovićeva iz prvog braka ima ćerku, s kojom nije u dobrim odnosima.

- Ona i pokojni suprug su pre 10 godina kupili kuću u Novoj Pazovi i doselili se uz Beograda, gde su dotad živeli. Ćerka im je ostala u prestonici, a koliko znam, Viktorija s njom više nema nikakav kontakt, dete i ne dolazi da je poseti - kaže komšija.

- Njih dvoje su često pili alkohol, a iz njihove kuće stalno se čula buka, vika i lom! Tukli su se, to svi u komšiluku znaju. Samo je bilo pitanje vremena kada će se ovako nešto dogoditi, oboje su bili preke naravi - kaže komšija.

Dugogodišnja veza

Kako navodi, osumnjičena i ubijeni Lukić bili su u dugogodišnjoj vezi.

- Tri godine su se zabavljali, a koliko znam, živeli su od Viktorijine penzije. Mislim da Slobodan nigde nije radio. Ovo, međutim, nije jedina tragedija u ovoj porodici. Viktoriji se pre 10 godina ubio suprug, a sad je ona drugom presudila. Nisu to čista posla - dodaje komšija.

Viktorija Rumenović će nakon policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u nadležnom tužilaštvu, a istraga o ovom zločinu je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading