Nije me moj Đorđe povredio! Unakažena Ivana OVIM rečima branila dečka monstruma

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

16.03.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Filipović koju je dečko Đorđe Lacković brutalno unakazio u stanu u Novom Sadu tvrdi da je teške povrede zadobila kada je pala niz stepenice, u šta je policija odmah posumnjala.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Đorđe Lacković i Ivana Filipović

Kako Alo saznaje, ona je po prijemu u bolnicu lekarima rekla da se povredila prilikom pada!

- Ivana je privatnim automobilom dovezena u bolnicu sa polomljenim rebrima, isečenim nogama i opekotinama od pegle po telu. Međutim, kada su je lekari pitali kako je zadobila te povrede, ona je snuždeno rekla da se saplela i pala niz stepenice - tvrdi  izvor blizak istrazi.

Ivana u ozbiljnom stanju

Stanje Ivane Filipović se u petak pogoršalo, ali kako saznajemo, nije životno ugrožena. Ivana je zbog teških povreda iz Urgentnog centra u Novom Sadu prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije.

Konstatovano je da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša i plućnog krila, probušena joj je plućna maramica, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

 

 

Ivana je u bolnici sve ubeđivala da su povrede samo od pada i da nema razloga da „dižu frku". Međutim, lekari su reagovali kako treba i slučaj su prijavili policiji. U bolnicu je odmah poslata patrola, koja je od Ivane uzela izjavu.

- Devojka je bila u stanju šoka, a u očima joj se video strah. Kada su je policajci pitali da im objasni kako se povredila, počela je da muca i da priča o padu niz stepenice. Govorila je nepovezano i objašnjavala da je u pitanju nesrećni slučaj. Iskusni policajci su joj povlađivali i puštali je da priča, ali su je u onda upitali gde joj je dečko. To pitanje je bilo pun pogodak jer je Ivana briznula u plač i rekla: "Nije me moj Đorđe povredio" -objašnjava naš sagovornik.

 

 

Iskusnim policajcima je odmah bilo jasno da Ivana, uprkos preživljenoj torturi, pokušava da zaštiti dečka.

- Otvoreno su joj rekli da znaju da nije povređena prilikom pada, već da je očigledno da je pretučena i da nema razloga da štiti napadača. Predočili su joj da to može da se ponovi, ali da onda posledice mogu biti mnogo gore - kaže sagovornik i dodaje da je to žrtvu nateralo da progovori o svemu.

Tada je Ivana priznala da se posvađala sa dečkom, sa kojim živi već neko vreme.

- Rekla je da su ona i Đorđe kobnog dana oko podneva počeli da se svađaju jer je on ljubomoran. Ispričala je da je on u naletu besa počeo da je udara i da se nije obazirao na njene molbe da prestane. Tukao ju je rukama, nogama, palicom, pekao peglom, pretio i vitlao nožem, a zatim je izašao iz stana. Tada je pozvala prijateljicu, koja ju je dovezla do bolnice - prepričava naš sagovornik.

Kako kaže, devojka je štitila Đorđa jer joj je pretio.

- Bojala ga se jer joj je zapretio da će biti svašta ukoliko ga prijavi. Rekla je da je on dobar, ali da ima izlive besa u naletu ljubomore i da tada gubi svaku kontrolu i ljudskost. Ćutala je iz straha od reakcije okoline i sramote - kaže sagovornik. 

Nakon prijave, policija je locirala i uhapsila Lackovića, kome je određen pritvor do 30 dana. Tokom saslušanja osumnjičeni se, kako saznajemo, u početku držao gordo, da bi na kraju skoro plačnim glasom počeo da objašnjava koliko voli Ivanu i da nije želeo da je povredi.

- Priznao je da ju je tukao motkom, mučio vrelom peglom i sekao nožem, ali se i pravdao da je to uradio u naletu ljubomore. On je objašnjavao da nije bio svestan da je toliko povredio devojku koju neizmerno voli - kaže naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, Đorđe je i ranije u naletu ljubomore dizao ruku na Ivanu, ali se nakon razgovora sa njenim bratom prividno primirio. Nakon što ju je u utorak brutalno pretukao, njenom bratu je poslao poruku sa molbom da ne mešaju policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading