Posvađao se s devojkom, pa je gurnuo pod voz?

Autor:

Hronika

23.08.2017

19:10 >> 19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Vasić (25) poginula, dok su Željko Lazarević (24) i K. M. (16) povređeni kada je na njih naletela lokomotiva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vasićeva i Lazarević imali turbulentnu vezu

Dragana Vasić (25) poginula je, dok su njen dečko Željko Lazarević (24) i sestričina K. M. (16) povređeni kad je na njih naleteo teretni voz na pruzi Ruma-Brasina u selu Straža kod Loznice. Tragedija se dogodila u noći između utorka i srede nešto posle ponoći, a policija utvrđuje sve okolnosti u vezi s ovom tragedijom.

Saslušanje povređenih

Od siline udarca mladić i devojka su odleteli nekoliko metara, a preplašeni mašinovođa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

- Lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt devojke, dok su njen dečko i sestričina prevezeni u bolnicu. Lazarević je teško povređen, dok je maloletnica, na sreću, pošla samo s ogrebotinama - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, prema prvim informacijama, sumnjalo se da su se Vasićeva i Lazarević uhvatili za ruke i bacili pod voz, ali se proverava mogućnost da je mladić namerno povukao devojku na šine.

- Nesreća se dogodila na mestu na kojem voz inače mora da uspori, tako da se isključuje mogućnost da je ljubavni plan planirao ubistvo. Šta se tačno dogodilo, biće utvrđeno tek nakon istrage i saslušanja povređenih - priča naš sagovornik.

Prijatelj nastradale devojke tvrdi da je Draganin dečko kriv što nje više nema.

- Dragana mi je neposredno pre nesreće poslala poruku na Fejsbuku, ali sam je kasno video. Čuo sam da je ona kobne večeri zajedno sa Željkom i sestričinom bila na bankini pored pruge. Tu se mladi često okupljaju, pričaju i piju. U jednom trenutku Dragana i Željko su se posvađali. On je stao nasred pruge i počeo da viče kako bez Dragane neće da živi - priča potreseni prijatelj.

Pokušao da zakoči

Kako dodaje, Vasićeva je preklinjala dečka da se pomeri s pruge jer je nailazio voz.

- Željko je povikao: "Zajedno ćemo da poginemo" i povukao Draganu na šine. Ljudi koji su se zatekli tu kažu da je i mašinovođa video kako se mladić i devojka gurkaju i da je pokušao da zakoči, ali bezuspešno - dodao je Draganin prijatelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading