Drugarica zverski prebijene Ivane otkriva uznemirujuće detalje: Ležala je u krvi i teško disala!

Autor: Beogradski mediji, Republika

Hronika

14.03.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Dođi kod mene, Đorđe me pretukao - ove reči je, kad je smogla snage, preko telefona pretučena Ivana Filipović (22) uputila najboljoj drugarici, koja je prva došla u stan gde je nesrećnu Ivanu mučki pretukao i mučio dečko s kojim je živela, Đorđe Lacković (24).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Kada sam ušla u stan, zapanjila sam se i šokirala prizorom. Krvi je bilo svuda, na podu, na krevetu, na stolu... Ivana je ležala na krevetu, u krvi, nije mogla da se pomeri, teško je disala, a govorila skoro nečujno i veoma teško. Rekla mi je da ju je, čupao za kosu, tukao svuda po telu rukama i nogama i svim što je dohvatio, bacao po stanu, stavljao vrelu peglu na telo - priča ona.

Uspela je da drugaricu povede taksijem u Urgentni centar, ali tu drama nije bila gotova.

- Lekari su nas brzo primili, a dok smo čekale na snimanja i analize koje su lekari rekli da moraju da se urade, ja sam Ivanu sakrila u nekom dvorištu u blizini, kao da sam znala da će se Đorđe pojaviti. On je stigao pre policije i video je samo mene, sleđenu od straha.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivana Filipović

Vikao je: Gde je Ivana? Zašto ste morale ovde da dolazite? Samo to je ponavljao. Ubrzo su stigli policajci.

Na pitanje: Da li ste tukli vašu devojku odgovorio je: Ne, ja sam sada došao sa posla.

Odveli su ga, a inspektor Stevan je sve vreme ostao sa nama što nam je obema mnogo značilo jer smo bile preplašene i zabrinute i mnogo smo mu zahvalne zbog toga - nastavlja Ivanina najbolja drugarica.

Ona je otkrila da se Ivana od ranije plašila Đorđa, i nije smela da raskine, jer je pretio da će je ubiti.

RepublikaFoto: facebook.com/djordje lackovic
Đorđe Lacković

Njega je policija posle incidenta privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading