UHAPŠEN UBICA IZ SRPSKOG RIJALITIJA: Policija ga privela, a on se oglasio ŠOK IZJAVOM!

Autor: Republika

Hronika

14.03.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ubica iz Velikog brata" Antal Skendžić je ponovo uhapšen, jer je prekršio sudsku zabranu prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš u Lukinom selu, a potom pobegao.

RepublikaFoto: facebook.com/Antal Skendzic
Antal Skendžić

Antal je svoju baku pretukao po izlasku iz zatvora, gde je ležao zbog ubistva majke, zbog čega mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici.

Skendžić je, navodno, došao u Lukino selo 4. marta i pojavio se u kući svoje babe i pretio joj. Starica je kako se navodi odmah pozvala policiju, a on je pobegao, prenose beogradski mediji.

 

On je uhapšen posle 6 dana, odnosno 10. marta u okolini Beograda. Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici i i određen mu je pritvor do 30 dana.

On se pret toga oglasio na Fejsbuku, gde je izjavio da nema nameru nikoga da ubije, a potom i objasnio svoj svirepi zločin zbog kojeg je bio u zatvoru.

 

- Čekam zrenjaninsku policiju da me privedu za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno. Ne žele da mi isplate šta su mi dužni. Prijavljuju me za nešto što nisam učinio. Neću ubiti Iliju, ni Stevu, ni babu Rozaliju. Ubio sam majku iz milosrđa. To nema veze sa njima. Kuća, jedna od tri, malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću posle ovog hapšenja. Vidimo se. Molim bilo koga da mi obezbedi advokata da me spase jer sam nevin! Odležao sam svoje - napisao je Skendžić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading