Srpska proročica uhapšena u Beču: Mušterija joj zajedno sa policijom napravila klopku

Autor: Blic, Republika

Hronika

11.03.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja (37) uhapšena je u Beču nakon što je jednu sugrađanku oštetila za više stotina evra dovodeći je u zabludu da može skinuti crnu magiju. Gatara je čak od nje uzela i zlatni nakit pod izgovorom da će ga "očistiti" od magije, nakon čega nije želela da ga vrati, nakon čega je usledilo filmsko hapšenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve je počelo kada je 25-godišnja devojka iz Beča videla reklamu koju je Srpkinja (37) dala u medijima, nakon čega joj se i obratila.

Na prvom sastanku, kako piše portal "Kosmo", vračara poreklom iz Srbije konstatovala je da je na 25-godišnjakinju i njenu porodicu bačena crna magija, ali i da je nakit koji devojka poseduje, takođe, uklet, zbog čega joj je predložila da joj ga preda.

Proročica iz Srbije joj je objasnila da će nakit morati da odnese svojoj kući kako bi odradila ono što je potrebno da sa njega skine prokletstvo, na šta je devojka lakoverno nasela ni ne sluteći da se iza svega krije pokvareni plan.

Nakon primopredaje nakita rastale su se, a problemi su počeli kada Srpkinja nije želela ponovo da se nađe sa devojkom i vrati joj "uklete" dragocenosti.

Policija u Beču napravila sačekušu 

Videvši da je situacija ozbiljna i da će ostati praznih ruku, devojka je otišla u policiju i ispričala šta joj se dogodilo. Policajci su smislili plan za hvatanje Srpkinje i to tako što će joj napraviti namešteni sastanak i sačekušu.

Nova mušterija koja je ugovarala sastanak sa vračarom iz Srbije bila je žrtvina sestra (34). Ona se u dogovoreno vreme pojavila na zakazanom mestu, a nedugo zatim pojavila se i vračara iz Srbije. Policajci iz Beča su joj odmah stavili lisice na ruke i određen joj je pritvor.

Istraga koja je pokrenuta, trebalo bi da utvrdi koliko novca je Srpkinja zaradila varajući ljude i dovodeći ih u zabludu na ovaj način, a procenjuje se da je samo od 25-godišnjakinje koja ju je prevarila uzela sumu od više stotina evra.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading