HOROR U VINOGRADU KOD ČEGRA: Našli lobanju i kosti nestalog profesora!

Autor: blic.rs

Hronika

11.03.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudska lobanja, kosti, delovi garderobe i lična dokumentacija na ime Tomislava Golubovića (88) iz Niša čiji je nestanak prijavljen krajem decembra prošle godine pronađeni su 8. marta u napuštenom vinogradu kod spomenika Čegar.

RepublikaFoto: Tanjug

Nezvanično se pretpostavlja da je u pitanju nestali čovek, kome se izgubio svaki trag 28. decembra prošle godine nakon što je izašao iz svog stana u Ulici 7. jula, ali će zvanično identitet nastradalog biti potvrđen tek nakon završene procedure u Zavodu za sudsku medicinu.

Takođe, obdukcijom će biti utvrđen i uzrok smrti, mada za sada ništa ne ukazuje da je smrt nasilna, pogotovo što je pronađen i sav novac koji je nestali čovek odneo sa sobom po izlasku iz kuće.

Ljudske ostatke pronašao je Sava Jocić (82) kada je u petak krenuo da reže vinograd.

- Na pola posla, rešio sam da napravim pauzu i pojedem jabuku. Samo što sam seo, video sam jednu novčanicu od 1.000 dinara i jaknu pored nje. Kada sam pomerio jaknu ugledao sam – lobanju! Nije mi ni na kraj pameti bilo da je ljudska lobanja, ali onda sam pored nje ugledao veštačku vilicu pa sam shvatio da se radi o ljudskim ostacima. Pozvao sam unuka koji je obavestio policiju. Nisam se uplašio, ja sam lovac, ali mi je bilo neprijatno. Šokirao sam se, jeo sam jabuku na dva metra od mrtvog čoveka - kaže Jocić.

Foto: pixabay.com

Podsetiom, Tomislav je nestao bez traga 28. decembra, pred doček Nove godine. On je izašao iz zgrade u centru Niša i od tada ga porodica nije videla.

Njegov sin Veselin kaže da je na glavi imao plavkastu kapu, teget vetrovku, braon pantalone i crne cipele.

- Mi stanujemo u Ulici 7. juli i on je sa kesom u rukama krenuo tog zimskog dana negde i više se nije vratio. On je prosvetni radnik, predavao je srpski jezik. Bez obzira na godine, on je izlazio do pijace, da prošeta. Mogao je da krene tada putem prema Bulevar Nemanjića ili prema Gradskoj kući. Zaista je neverovatno da mu od tada nema ni traga ni glasa. On se iz sela Trupale doselio 1941. godine tako da ga mnogi znaju ovde u kraju - izjavio je tada njegov sin Veselin za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading