Policija još traži ubicu srpskog preduzetnika

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

23.08.2017

07:11 >> 08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju pokrenut je istražni postupak protiv nepoznatog počinioca, koji je 23. jula ujutru u selu Žitorađa, na sredokraći puta Vladičin Han-Surdulica, hicem iz vatrenog oružja lišio života privatnog preduzetnika Predraga Perića (47).

RepublikaFoto: facebook.com/Predrag Perić
Ubijeni Perić sam živeo u svom stanu u poslovnom soliteru u Žitorađi

Nepomično telo vlasnika firme za tehnički pregled i registraciju vozila "Perić trejd" u Žitorađi kod Surdulice video je oko 8 časova ispred poslovnog obekta u lokvi krvi slučajni prolaznik.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković izjavila je za "Blic" da se preduzimaju dokazne radnje na rasvetljavanju svirepog ubistva.

- Prikupljanje dokaza podrazumeva ispitivanje svedoka, nalaganje veštačenja Zavodu za sudsku medicinu u Nišu i Službi za specijalne istražne metode. Očekuju se nalazi i mišljenja pomenutih stručih ustanova. Službenici Policijske uprave u Vranju preduzimaju sve potrebne radnje na otkrivanju nepoznatog izvršioca. Postoje određeni tragovi i dokazi o kojima u interesu istrage ne možemo pružti detaljnije podatke - rekla je Danijela Trajković.

Kobne večeri Predrag Perić povodio se navodno sa duštvom u kafiću "Red" svog prijatelja u Vladičinom Hanu. Ništa nije nagoveštavalo tragediju. Posle provoda u Vladičinom Hnau, prvatnik se u sitne sate svojim vozilom “alfa romeo” zaputio prema Žitorađi, gde ga je čekao hladnokrvni ubica, koji je verovatno žrtvu pratio cele večeri. Egzekucija hicem iz pištolja u jagodicu kod desnog oka usledila je, verovatno, u zoru, oko četiri sata i ispred poslovnog objekta u kojem je Perić živeo i radio.

Kada je slučajni prolaznik policiji dojavio jezivo ubistvo, uviđaj je ubzo obavljen u prisustvu policijskih stučnjaka iz Nacionalnog kriminalističkog centra iz Niša.

O motivima gnusnog ubistva u Surdulici i Vladičinom Hanu još se raspredaju neverovatne priče. Spekuliše se da je Predrag Perić likvidiran zog dugova, a pojedini susedi, pak, tvrde da je on mnogima pozajmljivao pare.

Predrag Perić nije imao suprugu i decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading