"Verovatno sam preterao": Muškarac koga je advokatica pokušala da ubije bio s njom u ljubavnoj vezi?

Autor: Republika

Hronika

07.03.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatu Lidiji Opačić iz Subotice određen je kućni pritvor jer je u svojoj kancelariji pokušala da ubije klijenta Darka G. tako što mu je najpre sipala lek u rakiju, a potom na njega nasrnula nožem.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Lidija Opačić

Bizarni incident dogodio se u sredu, kada je advokat Lidija O. napala klijenta u svojoj advokatskoj kancelariji na Trgu cara Jovana Nenada u Subotici.

Za sada nije poznat tačan razlog ovog incidenta, ali navodno je istraga uzela u mogućnost i da su Lidija i Darko bili u vezi. 

Prema informacijama iz istrage, posle privođenja Lidija je rekla da je htela da ga izbode nožem po vratu, ali nije definisala prirodu odnosa sa Darkom. Najpre je rekla da je u pitanju njen suprug, pa njen partner, da bi na kraju izjavila da se radi o njenom dugogodišnjem klijentu.

Ilustracija

Zanimljivo je da Darko G. nije pred sudom tražio da bude dignuta optužnica protiv nje.

Darko je dao pismenu izjavu u Tužilaštvu u kojoj je potvrdio "da su se dobro znali i sarađivali dobro".

- Verovatno sam svojim nekim ponašanjem izazvao taj čin, niti tražim krivično gonjenje niti odštetu, verovatno sam preterao - saopštio je u svojoj izjavi Darko, a saznaje Kurir od obaveštenog izvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
analitičar

07.03.2019 20:38

ovo treba tretirati kao nasilje nad muškarcima!

zoran

08.03.2019 06:50

Ne tnam sta je u pitanju,samo znam da svakoj normalnoj osobi advokat treba jednom ili nijednom u zivotu.Pa stoga bi trebalo ispitati prirodu poslovanja advokatice i klijenta,cini mi se da je u pitanju nekakva sumnjiva sprega.