Nek robija ako je ubio radnicu pumpe

Autor: T. MILOVANOVIĆ - B. KNEŽEVIĆ

Hronika

23.08.2017

05:00 >> 17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekrstila sam se kad sam čula da je uhapšen ubica Kristine Kaplanović. Tek kasnije sam saznala da iza zločina stoji Miloš Srebrić, moj bratanac, kaže Mirjana Davidović

RepublikaFoto: Blic
Miloš Srebrić mesecima bio u bekstvu

Miloš treba da odgovora ukoliko je ubio devojku na pumpi! Nastradalo je dete, to je užasna tragedija! A tek što je izašao iz zatvora, mislila sam da se opametio...

Retko dolazio

Ovo je juče za Srpski telegraf rekla Mirjana Davidović, tetka Miloša Srebrića (35) zvanog Flekica, koji je uhapšen zbog sumnje da je prilikom pokušaja pljačke "NIS petrolove" pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19).

- Prala sam sudove kad mi je ćerka rekla da je ubica uhapšen. Prekrstila sam se i rekla: "Hvala bogu"! Nisam znala da iza toga stoji Miloš, tek kasnije smo saznali da je on uhapšen - kaže Srebrićeva potresena tetka Mirjana.

Kako dodaje da bratanca retko viđa, a iako je prijavljen na njenoj adresi, nikad nije živeo u njenom stanu na Mirijevu.

- Miloš dugo nije dolazio kod nas. Od izlaska iz zatvora bio je tri-četiri puta da obiđe mog muža koji je teško bolestan. Ne znamo puno o njemu. Znam da ima devojku Vanju i da njeni ne podržavaju tu vezu. Miloš i Vanja žive kod njene bake - priča Davidovićeva.

Srebrićeva nevenčana supruga je trudna i u septembru bi trebalo da se porodi.

- Miloš je baš bio srećan zbog toga što će postati otac. Mislila sam da se uozbiljio i da neće više praviti probleme. Svi smo još uvek u šoku, teško nam je da poverujemo da on stoji iza zločina. U prvi mah smo pomislili da je uhapšen neki drugi Miloš Srebrić i da je slučajnost što se taj mladić zove isto kao moj bratanac. Međutim, ispostavilo se da je ipak on - kaže Srebrićeva tetka.

Pištolj opalio

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović
Dobila metak u čelo

Podsetimo, Kristina Kaplanović teško je ranjena 25. maja prilikom pokušaja pljačke benzinske pumpe, a umrla je četiri dana kasnije u Urgentnom centru. Maskirani razbojnik naoružan pištoljem upao je na pumpu u kojoj su bili Kristina i trojica njenih kolega i pokušao da ukrade pazar od 10.000 dinara. Pljačkaš je gurao radnike od kase kako bi dograbio pazar, a u tom gurkanju pištolj je opalio. Metak je prošao pored glave jednog radnika i pogodio nesrećnu devojku u teme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading