Bahato: Božović divljao zbog pauka, pa kolima udario radnika

Autor:

Hronika

05.03.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Božović, bivši državni sekretar u MUP i savetnik u Vladi, napao je saobraćajca i potom automobilom prešao preko noge Aleksandru M. (27), radniku JKP "Parking servis", kako bi izbegao kaznu za nepropisno parkiranje!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vladimir Božović

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, incident se dogodio 27. februara ove godine u Ulici Koste Stojanovića, nakon što je pauk zbog nepropisnog parkiranja pokušao da odnese pežo u vlasništvu Božovićeve supruge, inače sudije u jednom beogradskom sudu.

Startovao auto

- Pežo 207 bio je nepropisno parkiran, zbog čega je Aleksandar M. zajedno sa kolegom Vladom S. i saobraćajnim policajcem Goranom Š. došao kako bi ga paukom odneo na plac "Parking servisa". Oni su nameštali kandžu na prednji i zadnji točak, kada se pojavio Božović sa suprugom - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, Božović je tada prišao policajcu i počeo da ga vređa.

Božović napao i policajca Gorana Š., vređao ga i psovao, pa otišao posle nezgode

- On se najpre predstavio pripadniku MUP, a potom osuo na njega drvlje i kamenje. Psovao ga je, vređao, a onda seo u pežo. Startovao je automobil i krenuo u rikverc kako bi pokušao da pobegne i izbegne troškove koje bi snosio ukoliko bi mu pauk odneo vozilo, kao i plaćanje kazne za nepropisno parkiranje - kaže naš izvor iz istrage.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

I ranije imao sukob oko pauka

Ovo nije prvi sukob Božovića zbog pauka. Naime, on je i početkom novembra 2017. u istoj ulici pokušao da spreči ekipu "Parking servisa" da odnese pežo. Pauk je podigao automobil, a kad je Božović to video, počeo je da trči za njim. Navodno je bio drzak prema radnicima, pretio im i nekog zvao telefonom. I tad je bila pozvana policija, ali je Božovićev pežo ipak završio na placu "Parking servisa", pa je morao da plati kazne da bi mu automobil bio vraćen.

Kako dodaje, u tom trenutku Božović je naleteo na Aleksandra M., koji je stajao iza pežoa, prešao mu točkom preko noge i udario ga branikom! Ipak nije daleko odmakao jer su kandže ostale na točkovima.

Bez komentara

- Božović je posle nezgode otišao s lica mesta, dok je povređeni radnik "Parking servisa" kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu na Zvezdaru. Utvrđeno je da je Aleksandar M., srećom, zadobio lakše povrede noge, a nakon ukazane lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Vladimir Božović sa ambasadorom SAD Kajl Skotom

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su juče da stupe u kontakt s Vladimirom Božovićem kako bismo od njega dobili komentar povodom ovog incidenta, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na mobilni telefon, niti odgovarao na naše poruke. 

ČINJENICE
Ko je Vladimir Božović
po zanimanju advokat
javnosti postao poznat kao zastupnik SPO posle atentata na Ibarskoj magistrali
u vreme vlade Vojislava Koštunice bio generalni inspektor u MUP
u vreme vlade Ivice Dačića bio državni sekretar u MUP
savetnik u Vladi Srbije za regionalne odnose i vere

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading