Čuli se vrisci i vapaji za pomoć, a onda je sve nestalo! Vatra progutala četiri deteta, a sa njima u smrt otišla i majka!

Autor:

Hronika

04.03.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja S. (34), koja je poreklom iz Srbije, i četvoro njene dece izgoreli su u požaru koji je u subotu usred noći izbio u nemačkom gradu Ninbergu! Vatra je progutala njene sinove od 4 i 5 godina, ćerku od 7 i bebu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kuća u kojoj su stradala deca

Kako prenose nemački mediji, Anja je živela u kući namenjenoj za izbeglice u industrijskoj zoni sa suprugom Muratom A. (28), njihovo petoro dece i sa svekrom i svekrvom.

U trenutku izbijanja požara Anja se sa decom nalazila na spratu.

Anja S. (34) nalazila se na spratu kuće koju je usred noći zahvatila vatrena stihija 

- Dim me je probudio iz sna, a potom sam čuo ženski vrisak koji moli da joj se spase beba. Kada sam pogledao kroz prozor, zatekao sam prizor koji ledi krv u žilama. Čuli su se vrisci i vapaji za pomoć, a onda je kroz par minuta sve nestalo! - ispričao je novinarima njihov komšija.

Ubrzo su na lice mesta stigli vatrogasci i izvukli Anjinog supruga, njihovog osmogodišnjeg sina, i Muratove roditelje, koji su bili u prizemlju. Oni su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu. Nažalost, nesrećnoj ženi, koja je sa četvoro dece bila na spratu, dugo nisu mogli da priđu. 

Anjina majka je juče ujutru ispred ostataka kuće ostavila pet belih ruža koje je namenila svojoj ćerki i četvoro svojih unučadi. Policija i dalje utvrđuje kako je došlo do požara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading