Nesreća u Novom Sadu: Poginuo inženjer na gradilištu

Autor: Republika

Hronika

04.03.2019

12:15 >> 14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetogodišnji inženjer S. V. iz Veternika preminuo je od povreda koje je zadobio jutros, prilikom pada sa visine na gradilištu u Novom Sadu, na uglu Masarikove i Hilandarske ulice.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Iz Kliničkog centra Vojvodine saopštili su da je u Urgentni centar primljen muškarac sa višestrukim povredama celog tela, koji je nakon pokušaja reanimacije preminuo.

- U prepodnevnim časovima u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kolima hitne pomoći dovezena je muška osoba S. V. (1989. god) sa višestrukim povredama celog tela. Nakon sprovedenih intenzivnih mera lečenja i reanimacije dolazi do letalnog ishoda i konstatuje se smrt oko 10 časova u UC KCV - navedeno je u saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek je pao sa četvrtog sprata dok je popravljao dizalicu.


Novosadski portal 021.rs navodi da se na uglu Masarikove i Hilandarske gradi višespratnica "Wolf Palace", investitora "Wolf Invest", a da je izvođač radova je Big point gradnja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading