Ovo je potencijalni ubica Miše Ognjanovića: I sam bio na meti atentatora posle likvidacije advokata

Autor: Novosti, Republika

Hronika

04.03.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) pri kraju je, a indicije do kojih je došla policija govore da je mogući počinilac S.S, koji se nedugo posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Miša Ognjanović

Policija je prikupila određen broj dokaza, a ostalo je da se sačekaju rezultati još nekih veštačenja. Kada sve to bude kompletirano, biće podneta i krivična prijava na kojoj će se naći konkretna imena najmanje dvoice osumnjičenih.

Pretpostavka je da je ubica do zgrade Oganjanovića došao na motoru, a da se posle likvidacije udaljio automobilom tamne boje. Dvotočkaša je vozila druga osoba, za koju se sumnja da je saučesnik.

Indicije do kojih je došla policija govore da je mogući počinilac S.S, koji se nedugo posle zločina i sam našao na meti profesionalnih ubica, ali je preživeo napad. Navodno, motor je vozio njegov drug, inače rođeni brat jednog od vođa navijača Crvene zvezde.

Policija je uspela da otkrije i da su ubica i saučesnici koristili u pripremi i realizaciji zločina najmanje tri vozila - skuter i dva automobila, beogradskih i bosanskih registarskih oznaka. Utvrđeno je i da su tablice ukradene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading