(FOTO) Krvava izašla iz autobusa: Nasilnik pesničio i šutirao putnicu na liniji 95, policija ga uhapsila na Zelenom vencu

Autor:

Hronika

01.03.2019

10:06 >> 11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U autobusu na liniji 95 dogodio se incident u kome je jedna putnica izvukla deblji kraj.

 

 

Na nju se okomio stariji čovek, jer ga je upozorila na njegovo neprimereno ponašanje.

- Pretučena sam upravo u autobusu 95 od strane starijeg gospodina. Udario me je pesnicom u oko i glavu i počeo da šutira. Razlog je što sam mu rekla da se ne ponaša nasilno prema devojci koju je grubo izvukao iz autobusa da bi ušao i drao se na vozača 95 što kasni 30 minuta - napisala je ona.

Kako je dodala i sama je udarila napadača u odbrani jer ju je, napisala je "udarao besumično".

- I pošla sam za njim van autobusa i rekla policajcima sa Zelenog venca da ga zaustave jer hoću da ga prijavim. Sačekala sam policiju i hitnu pomoć. Voze me u Urgentni centar. Nasilnik je prijavljen i zadržan do dolaska patrole - dodala je na svom Tviter profilu.

S druge strane pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su osamdesetdvogodišnjeg muškarca u Policijsku stanicu Stari Grad koji je fizički napao devojku prilikom ulaska u autobus gradskog prevoza.

Kako stoji u policijskom izveštaju on je danas na Zelenom vencu oko 8.50 časova prilikom ulaska u autobus, nakon verbalnog sukoba, zadao nekoliko udaraca oštećenoj u predelu glave i tela.

Povređena devojka je zbrinuta u Urgentnom centru.

O događaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jasam

01.03.2019 11:14

Strasno je koliko nasilja svuda i jos strasnije da niko nije pomogao jadnoj devojci. GSB doprinosi svemu tome jer je narod isfrustriran sa losim prevozom. GSP ocigiedno sprovodi tihi strajk iz njima poznatih razloga.

pravnik

01.03.2019 12:18

Pa to što si ga udarila kvalifikuje se kao medjusobna tučnjava i zajedno ćete odgovarati za remećenje javnog reda. Mada korišćenje ove propagande govori da ste oboje nasilnici i da pokušavaš da okreneš javnost na svoju stranu.