Saslušan cimer ubijenog Miloša! Čekaju se još dva svedoka

Autor: novosti.rs

Hronika

28.02.2019

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u četvrtak je nastavljeno saslušanje svedoka u slučaju ubistva Miloša Mileusnića (24), studenta iz Čačka, za koje je osumnjičen Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić/Neđeljko Đurović

U nastavku saslušanja iskaz je dao i cimer ubijenog Miloša, koji je, kako se saznaje nezvanično, izjavio da ga je probudio dolazak policije i da je u vreme ubistva spavao. On je ispričao i sve što zna o kobnoj noći, ali i o druženju sa pokojnim Mileusnićem.

Do sada su iskaze dali i komšije, tačnije bračni par, koji su pronašli telo nesrećnog mladića, a očekuju se još dva svedoka čija imena nisu saopštena.

Takođe se, prema rečima advokata osumnjičenog, Jovana Stanojevića, očekuje i dostavljanje nalaza DNK analiza i rezultata sa obdukcije, jer kako tvrdi ta dva izveštaja još nije dobio.

Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je 28. januara zbog sumnje da je dan ranije nožem usmrtio Miloša Mileusnića, u beogradskom naselju Zvezdara u ranim jutarnjim satima.

Iako se prvo pojavila informacija da je priznao zločin, govoreći da je bio nezadovoljan svojim životom nakon noći provedene na društvenim mrežama, on je navodno negirao da je počinio ovo ubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading