SUĐENJE KRALJICI SILIKONA - Svedok ispričao: Tijana Đuričić je htela da me kolje, a tek šta mi je radila njena majka!

Autor: alo.rs

Hronika

28.02.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Tijane Đuričić (29), kraljice silikona i učesnice rijalitija, optužene za maltretiranje bivše drugarice Jelene Matejić (28), pretila je svedoku da će mu dići "belu lađu" u vazduh!

Foto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Đuričić

To je na jučerašnjem suđenju izjavio Gradimir Milić (60), Jelenin gazda, koji je naveo da je pretnje od Zagorke Đuričić, majke kraljice silikona, dobio preko Fejsbuka.

- Pretila je da će "bela lađa" da mi odleti u vazduh. Rekla je da dobro zna gde je moj brod parkiran. To je brod od šest-sedam tona. Posle toga sam je izbrisao sa Fejsbuka - rekao je Milić.

On je naveo da je 5. marta 2015. policiji prijavio nestanak svoje radnice Jelene, koja mu je čistila kuću i brod.

- Tog dana je spremila ručak za moje prijatelje i rekla da ide kod Tijane, da od nje uzme neke stvari. Pošto je nije bilo duže vreme, zvao sam policiju i njenu rođaku, a onda me je uveče pozvao drug Bata (Milenko Vidović) i rekao da je Jelena kod njega, sva u modricama i obmotana nekom trakom. Rekao mi je da je u teškom fizičkom i psihičkom stanju, pa smo je odvezli u Urgentni centar, gde su joj konstatovane teže povrede - izjavio je Jelenin gazda, koji je rekao da uredno plaća kiriju.

Milić je precizirao da je jednom prilikom upoznao i Tijanu Đuričić, kada je došla u njegov stan da uzme stvari Jelenine sestre. 

Sukob zbog šifre za Fejsbuk

Tijana se tereti da je otela, vezala i tukla Jelenu Matejić u ulici Dušana Radakovića u Mirijevu. Uz Tijanu su optuženi i Goran B. i Ljubiša P. Njih troje se terete da su Jelenu maltretirali jer je, navodno, Tijani ukrala šifru za Fejsbuk. Jelena tvrdi da su je ošišali i psovali. Tijana negira krivicu, navodeći da je Jelena psihički bolesna. Prvooptužena se, osim kao učesnica rijalitija, javnosti predstavila kao kraljica silikona.

- Bili smo prijatelji na Fejsbuku, ali sam je posle pretnji izbrisao - dodao je on i istakao da Jelena čisti brodove njegovim prijateljima.

Milić je ranije rekao da je sa Jelenom isključivo u poslovnoj vezi. Svedok Milenko Vidović je izjavio da je dobijao pretnje od Tijane i njenih obožavalaca.

- Preko Fejsbuka mi je pretila da će da me kolje tupim nožem - kazao je Vidović.

On je istakao da se kasnije pomirio sa Tijanom jer mu se izvinila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana sa advokatom Borivojem Borovićem

Tijana se juče u Višem sudu u Beogradu pojavila u pratnji svog advokata Ognjena Radića zakopčana do grla, a samo stolica ju je delila od nekadašnje drugarice. Sa njom je na optuženičkoj klupi sedeo i njen prijatelj, optužen za zlostavljanje Jelene Matejić.

Maltretirana devojka se po izlasku iz suda krila od novinara. Suđenje se nastavlja 7. maja, saslušanjem Tijaninih roditelja i Jelenine sestre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading