(VIDEO) Biljana Čavić (39) dve i po godine čeka pravdu: Zlostavljao je muž sa kumom i njihovim drugarom...

Autor: NATALIJA REMENJAK

Hronika

28.02.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Čavić (39) još 2016. godine je prijavila policiji da ju je suprug silovao sa kumom i drugom, i to pred njihovim maloletnim detetom! Iako je prošlo više od dve i po godine od tada, u tužilaštvu u Novom Sadu kažu da je istraga u toku?!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
PROŠLA KROZ PAKAO: Biljana Čavić

Zverski je mučili

Ovaj stravičan zločin odigrao se 26. juna 2016. godine u vikendici nedaleko od Fruške gore.

- To što se dogodilo mojoj ćerki je zločin nad zločinima - kaže za Srpski telegraf Milan Čavić, otac nesrećne Marine.

- Tog kobnog dana bivši muž moje ćerke došao je kući, ali nije zatekao Biljanu, već samo njihovog tada desetogodišnjeg sina Marka. Ona je bila pobegla u vikendicu koja se nalazi nedaleko od Fruške gore kako bi se sakrila od muža, koji ju je deset godina svakodnevno tukao. On je bio u društvu kuma, koji je krstio mališana, i još jednog njihovog poznanika. Videvši da moja ćerka nije u kući, sva trojica su se uputila ka vikendici i sa sobom poveli mog unuka - priča Čavić.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Kad se BIljana udavala....

Iako se zločin odigrao još 2016. godine, u tužilaštvu kažu da je istraga i dalje u toku?!

Kako dodaje, Biljana se prestravila kad ih je videla, a najviše zbog toga jer su sa sobom poveli i dete.

Mami je fenom palio oči i terao je da jede izmet!

O užasu kroz koji je prošla Biljana tada je svedočio i njen sin.

- Tata je mojoj mami fenom palio oči, čupao je za kosu, čekićem za meso je udarao po licu, pesnicama je udarao u nos... - ispričao je dečak i dodao da je video i kada joj je izbio zub, udarao po butinama, pretio nožem i terao da jede izmet!

- Sva trojica su je silovala pred mojim unukom. Rekli su mu da treba da vidi kako se postupa sa ženama. Kad su završili sa ovim gnusnim delom, stavili su joj džak na glavu i hteli su da je bace u jezero i da je puste da se udavi. Na kraju su je ipak strpali u automobil i vratili kući - nastavlja Čavić.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs

Biljanin otac navodi da je o užasu koji je preživela njegova ćerka saznao tek kasnije od unuka. Kada je Biljana skupila hrabrost, otišli su u policiju u Inđiji i prijavila šta joj se dogodilo. Ipak, do dan-danas pakao kroz koji je prošla nije dobio epilog na sudu.

Trpela sam batine 10 godina zbog sina

- Bio je dosta arogantan i grub. Ja sam ga volela. Posle porođaja krenule su svakodnevne batine, punih 10 godina. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam jer je pretio da će ubiti i mene i dete - ispričala je Biljana i dodala da je sve trpela zbog sina.

U fazi istrage

- U policiji u Inđiji postoji krivična prijava, a tužilaštvo ne reaguje. Nema kome se nismo obratili za pomoć, a niko nije prstom mrdnuo - očajan je Čavić, koji tvrdi da trojicu silovatalja štite lokalni moćnici za koje rade, ali da neće stati dok se oni ne nađu iza brave.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs

Novinari Srpskog telegrafa pokušali su da saznaju dokle se stiglo u ovom predmetu i tim povodom kontaktirali sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, koje je preuzelo predmet. Iako je prošlo više od dve i po godine, dobili smo odgovor da je ovaj krivični postupak i dalje u fazi istrage?!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading