Prebili čoveka, zatočili ga, pa dolijali: Rešena otmica koja je uzbunila Leskovac!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

27.02.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovačka policija uhapsila je danas M.B. (34) i M.D. (29) zbog sumnje da su početkom februara tukli, a potom na silu odveli u podrum jednog muškarca koji je tom prilikom lakše povređen, saopštio je MUP.

Foto: Ilustracija

"Sumnja se da su oni, 3. februara ove godine, u Leskovcu, u ugostiteljskom objektu, u ranim jutarnjim satima 24.godišnjeg muškarca najpre tukli, a zatim na silu odveli i protiv njegove volje nekoliko sati držali zatvorenog u podrumskim prostorijama tog objekta. Muškarac je tom prilikom lakše povređen", navodi se u saopštenju.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su, sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, a po predlogu sudije za prethodni postupak određen im je pritvor do 30 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading