OGLASIO SE MUP: Nije prijavljen upad naoružanih Albanaca kod Kuršumlije

Autor: Republika

Hronika

27.02.2019

13:19 >> 17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP Srbije demantovao je da je grupa naoružanih Albanaca upala rano jutros u selo Rastelica kod Kuršumlije jer im, kako kažu, niko nije prijavio bilo kakav upad grupe naoružanih ljudi na teritoriju centralne Srbije sa prostora AP Kosovo i Metohija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, kako dalje kažu u saopštenju, prilikom redovne patrole u reonu sela Rastelica, policija je uočila da je više kuća obijeno.

Imajući u vidu da reč o kućama u kojima niko ne živi, policija je odmah obavestila vlasnike, nakon čega je utvrđeno da je ukradena jedna lovačka puška, motorna testera i više različitog alata.

Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu preduzima sve mere i radnje na utvrđivanju okolnosti ovih događaja.

Ranije danas, mediji su preneli da je policijskoj stanici Kuršumlija sinoć, od strane radnika koji su sekli šumu u reonu sela Rastelica, prijavljeno da su se čuli pucnji iz pravca AP Kosovo i Metohija. Naoružani Albanci navodno su upali u još jedno topličko selo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojsa

27.02.2019 18:06

Svi mediji puni slika i izjava zaposlenih u JP SRBIJAŠUNE a nas MUP kao Koszunica neobavesten. Očigledno je da ne kontrolišem tu liniju i da seče šuma i pljačke su svakodnevne. Treba prestati sa nojevanjem