Predsednik AMSS ostavio četvoro dece iza sebe: Tatice naš, kažu da si otišao na put, čekamo te da doneseš bombone, bićemo dobri!

Autor: Republika

Hronika

25.02.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje novine pune su čitulja i poslednjih pozdrava ubijenom predsedniku AMSS Mirku Butuliji. Čak 84 čitulje objavljene su u dva dnevna lista, u kojima su se opraštali najbliži, četvoro dece, supruga, majka, a potom i poslovni partneri i prijatelji.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Mirko Butulija

- Tatice naš, kažu da si otišao na put. Čekaćemo te da nam doneseš bombone, haljine i patike. I bićemo dobri, bićeš ponosan na nas. Najbolji đaci, studenti, ljudi. Kakav si i ti bio. Fali nam tvoj zagrljaj, tvoja nežnost, tvoje razumevanje. Ta praznina biće doveka - stoji u emotivnom oproštaju dece.

Sličnu čitulju objavila je i supruga Marijana, koja mu je obećala da će čuvati njihovu decu.

- Najdraži moj, ljubavi iskonska, snago moja, osloncu moj, lave, pitoma i nežna dušo, brižni oče, mužu, naša ljubav je uvek bila jaka i biće još jača. Čuvaću ove naše piliće od svih zala i pričaću im kakva si ti ljudina bio, čvrst, jak, a za nas nežan, osećajan, pun ljubavi. Još da ih ojačam i eto me stižem kod tebe da me zagrliš i kažeš da će sve biti dobro. Volim te i voleću te do poslednjeg daha svog života - napisala je neutešna supruga Marijana.

Foto: Republika

Komemoracija Butuliji biće održana u Skupštini grada Beograda u utorak 26. februara u 11 časova, dok će ispraćaj na Novom groblju biti u 13.30. Sahrana će biti održana dan kasnije, u sredu 27. februara u Trebinju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading