Drama na Ravnoj gori: Četvorici muškaraca se gubi svaki trag

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

24.02.2019

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica muškaraca koji su tokom dana na kvadovima bili u obilasku Ravne gore, izgubili su se u predelu Mokre pećine, dakle su se poslednji put mobilnim telefonima javili u 19 sati.

RepublikaFoto: Tanjug/GORSKA SLUZBA ZA SPASAVANJE BREZOVICA
Foto: Ilustracija

- Predeo Mokre pećine izuzetno je nepristupačan, tamo skoro i da nema signala za mobilne telefone, a kako su nam rekli, baterije na njihovim telefonima su bile pri kraju. Snežni nameti su u tim delovima Ravne gore preko 1,5 metar - kazao je za Glas zapadne Srbije predsednik Mesne zajednice Koštunići Milan Damljanović.

On je rekao da je odmah pozvao sve meštane sela koji su u mogućnosti da krenu u potragu, kako bi izbavili četvoricu ljudi koji su se izgubili u ravnogorskom bespuću.


- Krenuli smo terenskim vozilom nas četvorica koji poznajemo teren, ali nam se džip zaglavio u snegu, pa smo pozvali i komšiju koji ima građevinsku firmu da krene s mašinom za raščišćavanje snega, kako bi prokrčio put do Mokre pećine - priča Damljanović.

Vlasnik tog preduzeća Radoš Tomović ističe da je na teren poslata teška mašina za razgrtanje smetova, ali da situaciju dodatno otežavaju slaba vidljivost i veoma niske temperature.


Kako se saznaje, u potragu se krenulo za Radošem Despotovićem, Perom Milojevićem, Zoranom Daničićem i Igorom Milojevićem, a sva četvorica su iz Gornjeg Milanovca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading