Srbin osuđen zbog droge vredne 5 miliona dolara!

Autor: N. REMENJAK

Hronika

24.02.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Ivan Tešić (45), jedan od najvećih bosova podzemlja u Australiji, osuđen je prošle nedelje na osam godina i devet meseci zatvora zbog posedovanja skoro četiri kilograma čistog metamfetamina, čija je ulična vrednost procenjena na 5,25 miliona dolara!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ivan Tešić

Tešić je dolijao zahvaljujući tajnom agentu koji je bio ubačen u njegov klan nakon što su jednom od njegovih kurira konkurenti odsekli uši i zapalili ga! Ovom narko-bosu bio je potreban drugi čovek za transport droge, a policija koja ga je pratila i prisluškivala videla je priliku i podmetnula mu tajnog agenta.

Tešić je vodio mrežu trgovaca drogom, dilujući primarno kokain, na relaciji između Sidneja i Gold Kosta, gde je vodio noćni klub "Liv". Bio je saradnik bajkerskih bandi, pre svega "Anđela pakla", a zbog moći u podzemlju, australijski mediji su ga prozvali Mister Big sa Gold Kosta. Nakon hapšenja policija je zaplenila njegovu kuću u zapadnom Sidneju vrednu 690.000 dolara, poslovni račun sa 100.000, harli dejvidson, holden toranu oldtajmer iz 1969. i apartman u "Hiltonu" na Surfers paradajzu u vrednosti od 730.000 dolara.

- Carstvo ovog milionera srušeno je preko noći. Ne samo zbog policajca na tajnom zadatku koji ga je razotkrio već mu je delom glave došla i verenica. Kada su njegovom saradniku zaduženom za transport droge odsekli uši i zapalili ga, Tešić je svojoj devojci modelu za bikinije Nataliji Čaralambus poslao poruku da će se osvetiti počiniocima. Policija je tu poruku presrela - prenose australijski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading