Policija traga za Dejanom P. zbog pretnji sudijama: Trovačicin suprug pretio njenom sudiji!

Autor:

Hronika

24.02.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je raspisala poternicu za Dejanom P. zbog pretnji koje je uputio sudskom veću Višeg suda u Smederevu koje sudi u postupku protiv njegove supruge Sanje N., optužene za trovanje kolega.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sanja N. i Dejan P.

- Dejan, inače mašinski inženjer, napravio je incident u sudu i zapretio sudijama u tom postupku. Ceo slučaj je prijavljen policiji koja je reagovala, ali Dejan P. nije pronađen na adresi gde mu je prijavljen boravak. Za njim je raspisana poternica - rekao je za Srpski telegraf izvor iz policije.

Njegova supruga Sanja tereti se da je pokušala da pobije kolege u Poljoprivredno-savetodavnoj stručnoj službi u Kolarima kraj Smedereva. Ona je u kafu koju je donela na posao sipala otrov, nameravajući da potruje kolege, ali su greškom njenu kafu popila dve stranke koje su završile u bolnici, kao i jedan njen kolega.

Glosa: Dejan P. već bio u sukobu sa zakonom kada je na kuću navodnog ženinog ljubavnika bacio Molotovljev koktel

Dejan je zbog Sanje već bio u sukobu sa zakonom kada je na kuću njenog navodnog ljubavnika bacio Molotovljev koktel, ali, srećom, tom prilikom nije bilo povređenih.

Tužilac pretučen pred sinom u restoranu

Zamenik Višeg javnog tužioca Aleksandar Kuzmanović napadnut je u jednom restoranu u Smederevskoj Palanci, a policija traga za napadačem koji ga je dva puta udario u glavu. Siledžija je prišao Kuzmanoviću, koji je sedeo sa sinom i uz reči: "Znam ja vas, tužioče, dobro" udario ga u slepoočnicu i pobegao. Kuzmanoviću je posle udarca pozlilo, pa je prebačen u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading