Posle više od mesec dana dolijao: Pljačkao po Kragujevcu preteći oružjem!

Autor: Tanjug

Hronika

23.02.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (39) iz okoline tog grada zbog sumnje da je izvršio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ilustracija

Kako je saopštila Policijska uprava u Kragujevcu, sumnja se da je on od 14. januara do 20. februara ove godine na području Kragujevca, maskiran fantomkom, ušao u dve prodavnice, poslovni prostor i apoteku i uz pretnju oružjem od zaposlenih oteo ukupno oko 300.000 dinara. 

Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj osumnjičeni boravi pronašla dve puške, 100 komada malokalibarske municije, fantomku, kao i odeću za koju se sumnja da je koristio prilikom razbojništava. 


Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dodaje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading