Stravična sudbina! Butulija mu spasao život pre dve godine, a danas ga Đurđev izrešetao sa 5 metaka

Autor: pink.rs, Republika

Hronika

22.02.2019

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor AMSS Mirko Butulija, koga je danas na radnom mestu ubio sekretar Predrag Đurđev, pre dve godine spasao je život svom ubici.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Butulija

Očevidac tog događaja navodi da je Đurđev posle poslovnog ručka upao u vodu i počeo da se davi.

Butulija je bez razmišjanja skočio u reku i izvukao ga na obalu.

- Bili smo na poslovnom ručku na splavu. Đurđev je stao na neku dasku koja je pukla, okliznuo se i upao u reku. Nije znao da pliva i počeo je da se davi. Butulija je bez razmišljanja skočio, onako obučen i spasao ga – navodi izvor, biznismen koji je zamolio medije da mu ne pominju ime.

Priskačući u pomoć čoveku koji će ga izrešetati dve godine kasnije, Butulija je iz vode izvukao i torbicu Đurđeva za koju je ovaj vikao da mora da je nađe.

- U torbici su bila tri pištolja. Svi smo bili šokirani… Međutim, u tom trenutku niko se nije time bavio već činjenicom da se Đurđev umalo udavio i da je spašen – navodi sagovornik.

PIŠTOLJ IZ KOGA JE PUCAO NIJE JEDINI KOJI POSEDUJE?

Prema nezvaničnim navodima pištolj iz kog je Đurđev pucao u svog spasioca nije jedini koji poseduje. Sumnja se da ima doslovce mali arsenal od desetak pištolja od kojih, prema neproverenim navodima, za nekoliko ima i dozvolju za nošenje. Još nema zvanične potvrde koje metke je Đurđev ispalio, ali, prema nepotvrđenim podacima, koristio je nedozvoljenu municiju.

Butulija (43) stradao je danas, pokušavajući da smiri svađu između sekretara i ubice Predraga Đurđeva sa jednim od zaposlenih.

Tada je, međutim, Đurđev potegao pištolj i izrešetao ga. Potom je napustio kancelariju i ušao u drugu prostoriju gde je, u nervnom rastrojstvu, pucao sebi u čelo. Žrtva je prevezen u Urgentni centar, ali je tu ubrzo podlegao povredama. Ubica je preminuo na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading