(VIDEO) Objavljeni novi snimci nesreće: Dokaz da Babić nije bio za volanom "škode"

Autor:

Hronika

22.02.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić nije vozio škodu superb u trenutku nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, za šta su ga lažno optuživali politički neistomišljenici, što se vidi na najnovijim snimcima koji su juče objavljeni!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zoran Babić

U udesu u kojem je poginula Stanka Gligorijević (52) Babić je i sam teško povređen, a u međuvremenu je podneo i ostavku na svoju funkciju.

Vozač uhapšen

Na snimcima se jasno vidi da je Babić sedeo na zadnjem sedištu, tačno iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom automobila koji je udario u opel bio vozač Dejan S., koji je i uhapšen nakon ove nesreće. Na prvom snimku sa sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi pre naplatne rampe Doljevac vidi se direktor Koridora u bež džemperu kako kupuje osveženje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, iza suvozačevog mesta.

RepublikaFoto: youtube.com/Srbija Danas
Babić u kupovini

Na drugom snimku sa same rampe vidi se prolazak škode superb u kojoj je Babić i vozač u tamnoj jakni. Neposredno nakon udesa, vozač izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe pritrčavaju u pomoć. Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odnose u kola Hitne pomoći, a među njima je i Babić na nosilima u istom bež džemperu.

RepublikaFoto: youtube.com/Srbija Danas
Jasno se vidi da Babić nije za volanom

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže za Srpski telegraf da ovi snimci pokazuju da je Babić sramno i bez ikakvih razloga bio izložen linču političkih protivnika.

- To je u skladu sa njihovom nekrofilskom politikom, da priželjkuju nedužnim ljudima krivicu, zatvor ili neku drugu nesreću. Nažalost, oni sa ovim neće prestati i jedva će čekati neku sledeću situaciju da napadnu SNS preko svojih visokopozicioniranih članova - smatra Jovanov.

RepublikaFoto: youtube.com/Srbija Danas

Nije se primio

Među onima koji su lažno krivili Babića za udes prednjačio je glumac i lider PSG Sergej Trifunović. Međutim, njemu ni snimak nije bio dovoljan da prestane sa pozivom na linč Babića. Nakon što su oni dospeli u javnost, Trifunović je na Tviteru napisao da se "nije primio" na snimke.

RepublikaFoto: youtube.com/Srbija Danas

Vozač se brani sa slobode

U udesu na naplatnoj rampi su učestvovala tri vozila - pasat, opel u kome se vozila Stanka Gligorijević i škoda superb, u kojoj je bio Babić. Gligorijević je preminula na licu mesta, dok je njena sestra M. A. teško povređena. Lakše su povređeni vozač opela S. A., vozač pasata S. S. (64) i Dejan S., koji je vozio škodu. On je priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i pušten da se brani sa slobode.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading