(FOTO) Nestao pod čudnim okolnostima: Nebojša je izašao iz kuće pre 12 dana i više ga niko nije video!

Autor:

Hronika

21.02.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Karan (26) iz Sombora izašao je iz kuće 9. februara bez mobilnog telefona, porodica nije ni slutila da toga dana počinje njihova noćna mora kroz koju prolaze već 12. dana od kako im nema sina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neutešni majka i otac i dalje očekuju da će se njihov sin pojaviti, ili se makar javiti neko sa konkretnim informacijama o njemu.

- Nema novih informacija o Nebojši. U stalnom sam kontaktu sa policijom koja radi na ovom slučaju... Javljaju se ljudi sa raznim dojavama i informacijama, međutim ništa konkretno što bi moglo da dovede do Nebojše - rekla je tužnim glasom nesrećna majka Radmila koja 12 dana o svom sinu ne zna apsolutno ništa.

Njegovo nejavljanje i misteriozni nestanak uznemirio je porodicu dodatno zbog toga što Nebojša nikada ne odlazi bez kuće a da se prethodno nije javio svojim roditeljima. Uz to, čudno je i da se tog dana kada je nestao čuo sa kumom pošto je dobio kumče, a planirao je da narednih poseti bebu.

Foto: nestalisrbija.rs
Nebojša Karan

Čudno je i to što Nebojša nije sa sobom poneo telefon, budući da se, prema rečima njegove majke, od njega nije odvajao.

 

Porodica se organizovala i obilaze sva mesta na kojima bi mladić mogao biti.

- Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga - kazala je Radmila Karan juče i još dodala da je uverena da bi joj se sin javio da može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading