Detalji pucnjave u Uroševcu: Ubijen zbog krvne osvete

Autor: Republika

Hronika

20.02.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi u centru Uroševca koja se dogodila danas oko 12.30 ubijen je Mentor Ali (25) koji je od posledice ranjavanja preminuo na licu mesta. Za njegovu smrt osumnjičen je maloletni Š. A. (17), a policija sumnja da bi motiv ubistva mogla biti krvna osveta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tri metka odjeknula su danas u centru Uroševca i na mestu ubila Mentora Alija. Na njega je, kako se sumnja, pucao maloletnik iz istog mesta.

Policija sumnja da je motiv ovog zločina bila krvna osveta, jer je član porodice ubijenog prethodno usmrtio rođaka osumnjičenog tinejdžera, podaci su koje je Gazera Ekspres iz pouzdanih upućenih izvora. To ubistvo desilo se "pre mnogo godina".

Ovaj slučaj je okarakterisan kao "teško ubistvo", a prilikom hapšenja maloletnika pronađeno je i oružje kojim je počinio zlodelo.

- Na lice mesta izašao je državni tužilac, a po njegovom nalogu, beživotno telo mladića prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Prištini gde će se obaviti obdukcija - saopštila je danas policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading