(FOTO) Odlazak na Šabanovu sahranu 20€! Osvanuo sraman oglas Bosanca, koji će vas RAZBESNETI

Autor:

Hronika

19.02.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića i dalje potresa Srbiju i region, a mnogi su dali sebi za pravo da ovakvu tragediju pokušavaju da unovče.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Šaban Šaulić nas je napustio u nedelju ujutru

Iako je datum sahrane pevača i dalje neizvestan, već se pojavio neko ko pokušava da zaradi na poslednjem ispraćaju čoveka koga nikada nećemo zaboraviti.

Naime, jedan Bosanac pokušava da zaradi na sahrani popularnog muzičara.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj jedan čovek nudi "odlazak na sahranu" Šabana Šaulića za 40 konvertibilnih maraka (nešto više od 20 evra), a u cenu su uračunati i lanč paket i obilazak "Kuće cveća" na Dedinju.

 

 

Ostavio je i broj telefona na koji zainteresovani mogu da se jave. Pokušali smo da pozovemo, ali broj izbacuje, pa ne možemo da potvrdimo da li je ovaj oglas ozbiljan ili je reč o neslanoj šali.

 

 

Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić nastradali su u nedelju ujutru kod nemačkog grada Bilefelda kad su se vraćali sa nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading