Hitna došla posle 40 minuta: Crni detalji stravičnog udesa kod Subotice

Autor: Tanjug

Hronika

16.02.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu danas je u Subotici poginuo mladić D. M. (1998), koji je bio na mestu suvozača u BMW automobilu, na zaobilaznom putu od Bunarića ka isključenju za Palić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Vozač automobila L. G. (1992) preživeo je udes i zbrinut je u subotičkoj bolnici. Kako pišu beogradski mediji, on nije životno ugrožen.

Hitna pomoć je stigla 40 minuta nakon nesreće. Nažalost, mladić koji je bio suvozač je preminuo, dok je njegov drug, vozač, odmah zbrinut u bolnici i preživeo stravično prevrtanje automobila ujutro u šest sati.

 

 

Za sada se ne zna se šta je dovelo do prevrtanja automobila marke BMW, iako je uviđaj obavljen dva sata kasnije. U osam sati su već i policija i tužilaštvo bili na mestu nesreće. Oštećeni i prilično smrskan auto je izvučen iz njive vučnim transportom.

Saobraćaj je bio u prekidu pola sata, a uzroke nesreće i šta je bio uzrok prevratanja automobila, na petlji Istok na autoputu E-75, na ulazu u Suboticu ka isključenju za Palić utvrdiće istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading