Bumbaširević: Za Deu najgore prošlo!

Autor: A. V. M.

Hronika

14.02.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati specijalista ortopedije i traumatologije i mikrohirurg prof. dr Marko Bumbaširević za Srpski telegraf kaže da je Dea Đurđević, voditeljka Pinka, u stabilnom stanju, da se odlično oseća, a kada dođe vreme, biće prebačena u Klinički centar Srbije. Profesor kaže da je cirkulacija u reimplantiranoj ruci stabilna i da je najkritičniji period iza nas.

RepublikaFoto: wikimedia.org
Dea Đurđević i dr Marko Bumbaširević

- Obilazim je redovno, ona se odlično oseća i ruka je dobro. To je najvažnije. Predstoji joj dug period oporavka, ali mislim da će to sve biti dobro - kaže prof. dr Bumbaširević.

On navodi da će Đurđevićevu transportovati u Klinički centar Srbije kada za to bude vreme.

- Biće prebačena na Kliniku za ortopediju KCS kada bude u stanju, za sada do daljeg ostaje na Vojnomedicinskoj akademiji - naglašava profesor.

Bumbaširević: Cirkulaciju u reimplantiranoj ruci je stabilna, predstoji dug period

Podsetimo, Deu Đurđević je udario autobus i iščupao joj levu ruku, koja je operativno uz nadljudske napore hirurga uspešno reimplantirana na VMA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading