Ovo je policajka koja je munjevito reagovala kada je silovana devojka prijavila zločin

Autor:

Hronika

10.02.2019

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Nigerije Viktor Mesi (31). je silovao K.S. (18) u kući u kojoj boravi, uz pretnju nožem, a kako se saznaje, izbezumljena devojka je posle silovanja juče u podne uspela da se otrgne Nigerijcu, i istrčala na ulicu, gde je naišla na dežurnu patrolu.

RepublikaFoto: facebook.com/ Marina Starcevic
Policajka Marina Starčević

Policijski službenici Marina Starčević i Marko Jovanović su po njenoj prijavi munjevito reagovali, i krenuli prema kući u kojoj se dogodio zločin. Usput su u pomoć pozvali pripadnike Interventne jedinice beogradske policije.

Policija je u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (29) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su pružili otpor prilikom hapšenja. Bili su drski ,a osumnjičeni  Mesi je pokušao da pobegne sa lica mesta.

Efikasnom intervencijom, Starčević i Jovanović su uz pomoć Interventne jedinice savladali Nigerijce, koji su potom uhapšeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading