NA VOŽDOVCU SILOVANA 18-GODIŠNJA DEVOJKA: Pretio joj objavom snimka, pa je namamio u kuću i uz pretnju nožem silovao

Autor: Republika

Hronika

10.02.2019

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnja devojka K.S. iz Beograda silovana je danas popodne u ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, a navodno, za ovaj gnusni čin je osumnjičen državljanin Nigerije Viktor Mesi (31).

Ilustracija

K.S. (2001) je silovanje prijavila policiji danas oko 16.45 sati. Ona je policiji objasnila da je, u vreme kada je bila sa svojim poznanikom I. G. (30) iz Somalije, primila poziv od Viktora Mesija, koji im je zapretio da će objaviti eksplicitne snimke na kojima je K.S.

Na taj način je K.S. namamio da dođe kod njega u ulicu Nikole Đurkovića na Voždovcu, a zatim ju je silom, uz pretnju nožem uvukao u kuću.

Mesi je devojku, držeći joj nož na vratu, odveo u spavaću sobu, gde je ju je silovao, posle čega je K.S. uspela da se otrgne i pobegne. 

Posle prijave, patrola policije je otišla na lice mesta, i u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (29) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, a oni su čak pružili otpor prilikom hapšenja.

Kako saznajemo, Mesi i A.M. su uhapšeni, a u policiju je takođe odveden i I.G.

Uviđaj o ovom događaju je u toku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading