(FOTO) Oskrnavljeno mesto gde su paljene sveće za Miloša: Njegovi prijatelji misle da bliski ljudi ubice stoje iza toga!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

10.02.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu gde je stajala umrlica ubijenog studenta Miloša Mileusnića (25) razbijeno je staklo. U Ulici Dimitrija Tucovića 20a, na ovom mestu gde ga je, kako se sumnja, 21. januara do smrti izbo nožem Neđeljko Đurović, njegovi prijatelj i poznanici ostavljali su cveće i palili sveće, juče su zatekli nemili prizor.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ubijeni Miloš (levo) i ubica Neđeljko (desno)

Na Fejsbuk stranici "Pravda za Miloša" naveli su da su iz razgovora sa stanarima zaključili da nije niko od komšija kriv i da sumnjaju na ljude bliske ubici.

Podsećamo, Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca nožem je nasmrt izbo Miloša Mileusnića (24) u Ulici Dimitrija Tucovića na beogradskoj opštini Zvezdara.

Taj zločin šokirao srpsku javnost jer je potvrđen podatak da se dvojica momaka uopšte nisu pozanvali što ceo ovaj slučaj ostavlja pod velom tajne. 

Pojavljivale su se mnoe priče o ubici, od toga da je imao psihičkih problema, da se nasilno ponašao, da je imao zabranu prilaska rođenoj majci, do toga da je bio član neke sekte i da je koristio narkotike.

Još uvek ništa od toga nije zvanično potvrđeno, ali činjenica je da se Neđeljko u periodu pre nego što je uzeo život mladom momku, čudno ponašao, što su potvrdili njegovi poznanici i porodica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading