UKLETA TVRĐAVA! U Nišu pronađen leš, na istom mestu već viđen zastrašujući prizor!

Autor: pink.rs, Republika

Hronika

09.02.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo muškarca starog oko pedeset godina pronađeno je danas na stepeništu ispod Beogradske kapije u Niškoj tvrđavi.

RepublikaFoto: youtube.com/ light2tube
Niška tvrđava

Smrt je nastupila usled pada sa visine od oko deset metara, a ispituje se da li je čovek stradao nesrećnim slučajem ili se radi o samoubistvu.

Kako prenose mediji, prolaznici koji su uočili telo na stepeništu oko 17.10 časova alarmirali su Hitnu pomoć i policiju.

U toku je uviđaj na mestu na kome je pronađen leš koji se obavlja po ovlašćenju tužilaštva. Policajci pretražuju okolinu mesta na kojem je pronađeno telo, ali i bedem Beogradske kapije kako bi ustanovili okolnosti pod kojima je došlo do pada.

Slična tragedija dogodila se 19. januara ove godine kada je pedesetjednogodišnji muškarac poginuo prilikom skoka sa Tvrđavskog bedema na mestu zvanom Rovče.

Jedan Nišlija je 17. decembra prošle godine pretio da će skočiti sa Stambol Kapije na ulazu u Tvrđavu, ali ga je policija sprečila u samoubilačkoj nameri.

Iste godine, 12. septembra, policajac Aleksandar Živanović uspeo je da odgovori od samoubistva jednog čoveka koji je takođe hteo da se ubije skokom sa Stambol kapije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading